Με αφορμή τα πρόσφατα αποτελέσματα σημαντικής αύξησης στη χρήση δεδομένων στο κινητό της δίκτυο, η WIND φροντίζει ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν στις διακοπές τους, στον αγαπημένο τους προορισμό, την απόλυτη εμπειρία του 4G/4G+ Δικτύου.

Καθώς και φέτος το καλοκαίρι η κατανάλωση δεδομένων από Έλληνες και ξένους επισκέπτες που δεν σταματούν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για κάθε σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών τους στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, η WIND φροντίζει να ενισχύει το κινητό της δίκτυο ώστε να απολαμβάνουν όλοι ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας.

Είτε κάποιοι είναι λάτρεις των γαλαζοπράσινων νερών του Ιουνίου, είτε προτιμούν τα Αυγουστιάτικα μελτέμια του Αιγαίου, είτε δεν αλλάζουν με τίποτα την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, το δίκτυο κινητής της WIND είναι σύμμαχός τους για να μοιραστούν τις καλοκαιρινές τους εμπειρίες με τους αγαπημένους τους.

Για να στέλνουν τις φωτογραφίες τους από την Αντίπαρο και την Ίο, να κάνουν βιντεοκλήσεις από τη Σάμο στην Κεφαλονιά, να ακούν την αγαπημένη τους μουσική σε κάποια παραλία της Σερίφου, ή να βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά από την Πάτμο.

Η WIND ενισχύει συνεχώς το δίκτυο 4G και 4G+ ώστε να υποστηρίζει ό,τι και όπως το χρειάζεται ο πελάτης στην καθημερινότητά του για να ζει τον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας όπου και αν βρίσκεται.

Με συνεχιζόμενες επενδύσεις 100 εκατ. Ευρώ ετησίως σε δίκτυα νέας γενιάς, η WIND εξασφαλίζει στους συνδρομητές της χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες ώστε να υπάρχει άριστη εμπειρία όχι μόνο στην κάλυψη δικτύου αλλά και στη χρήση του mobile Internet σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιόδους όπως αυτή των καλοκαιρινών μηνών.

Source link

Ιωάννα Κοστάκη

Ιωάννα Κοστάκη

Το αγαπημένο μου πράγμα είναι το blogging!
Οι λέξεις tweet, web, cloud δεν σχετίζονται με αυτό που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό Previous post Οι λέξεις tweet, web, cloud δεν σχετίζονται με αυτό που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό
Ήρθε η ώρα να καταπλήξεις τους Instagram followers σου με τις ομορφότερες νυχτερινές φωτογραφίες Next post Ήρθε η ώρα να καταπλήξεις τους Instagram followers σου με τις ομορφότερες νυχτερινές φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.