Μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται περιεχόμενο με έναν περιορισμένο κύκλο στενών φίλων αναπτύσσει το Facebook. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά του, με το όνομα «Favorites» («Αγαπημένοι»), διέρρευσε στην τεχνολογική κοινότητα και πλέον φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Πρόκειται για μια παρόμοια προσέγγιση με τη λειτουργία «Close Friends» («Στενοί Φίλοι») του Instagram, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theverge. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέπεται στον χρήστη του κοινωνικού μέσου να ορίσει χειρονακτικά ορισμένους φίλους που θα βρίσκονται στον εσωτερικό του κύκλο. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θα αναρτάται ένα story ή μια φωτογραφία που θέλει ο χρήστης να μοιραστεί, χρησιμοποιώντας το Messenger, θα παρουσιάζεται στα άτομα που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σημείο που βρίσκεται μεταξύ του να βλέπουν όλοι οι φίλοι το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστορία του χρήστη στο Facebook και του να σταλεί ιδιωτικά στους φίλους μέσω άμεσου μηνύματος. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Instagram, το Facebook λέει ότι η λειτουργία αυτή δεν είναι ένας τρόπος περιορισμού του ποιος βλέπει την πραγματική ιστορία που αναρτήθηκε.

Το «Favorites» αναφέρεται ως μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μοιράζονται περισσότερα στο Facebook, χωρίς να ανησυχούν για τη λίστα των διαδικτυακών φίλων που αποτελούν περιστασιακές γνωριμίες, οι οποίες έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια των ετών. Μάλιστα, ευθυγραμμίζεται με τις προσπάθειες του CEO του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να στρέψει τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας σε μια πιο επικεντρωμένη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής πλατφόρμα επικοινωνιών.

Source link

Ιωάννα Κοστάκη

Ιωάννα Κοστάκη

Το αγαπημένο μου πράγμα είναι το blogging!
Ακαταμάχητα smartphones, πολυσυζητημένα wearables και αγαπημένα αξεσουάρ – Newsbeast Previous post Ακαταμάχητα smartphones, πολυσυζητημένα wearables και αγαπημένα αξεσουάρ – Newsbeast
Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης κάνει διάγνωση λευχαιμίας – News.gr Next post Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης κάνει διάγνωση λευχαιμίας – News.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.